Paris Saint-Germain mangler fire spillere mod Manchester United - alligevel er de bookmakernes favorit!
Foto: psg.fr

Paris Saint-Germain mangler fire spillere mod Manchester United - alligevel er de bookmakernes favorit!

Sidste års finalister i Champions League Paris Saint-Germain, løber i aften ind på Old Trafford, men de mangler flere vigtige spillere i kampen mod Manchester United.

Midtbanespilleren Julian Draxler har været ude i over en måned, mens forsvareren Juan Bernat Velasco fik en korsbåndskade tilbage i september. Desværre for PSG, så er nu også den argentinske angriber Mauro Icardi og spanske Pablo Sarabia ude mod Manchester United. Sarabia, der spillede i weekenden har en  fibersprængning, men Icardi måtte ud på bænken i kampen mod Bordeaux grundet smerter i højre lår.

Forud for kampen siger stjernespilleren Neymar, at holdet skal forbedre spillet mod United, hvis de skal have point med hjem. PSG har kundet vundet en af deres seneste fem kampe.
 - Vi kender vigtigheden af ​​Champions League-kampen onsdag, og det er afgørende, udtaler Neymar.  Vi spillede ikke godt mod Leipzig (i en 1-0 sejr), men det lykkedes os at vinde. På onsdag vil vi prøve at finde vores bedste spil, men vi er nødt til at forbedre visse detaljer, spille mere som et hold og være mere organiseret, ellers bliver det svært, siger PSG-spilleren. 

Uanset, at GSP mangler fire vigtige spillere, så er de stadig bookmakernes favorit til at vinde kampen på udebane mod Manchester United.

Her odds fra 888sport på kampen mellem Manchester United og Paris Saint-Germain:

1: odds 3.00
X: odds 3.55
2: odds 2.45

Ifølge PSG's midtbanespiller Marco Verratti er der ikke råd til flere fejl 
 - Vi har allerede tabt to kampe i denne gruppe, så vi har ikke længere råd til at begå fejl. Vi skal spille på et stadion, hvor det er svært at vinde, mod et tophold. Det bliver som en cupfinale. Vi bliver alle nødt til at være 150% på for at vinde på Old Trafford. Vi ved, hvad der venter os, så vi bliver nødt til at forberede os godt. Vi har evnen til at  levere fremragende præstationer for at vinde de tre point.

Er du ny kunde hos 888sport, så venter der dig en fin velkomstbonus. Få op til 500 kroner som freebet, hvis du taber på dit første bet. Regler og vilkår gælder - læs mere på 888sport.

888sport 500 kroner hvis du taber

asd